Lediga jobb

 

Bli en del i vårt team av Plåtslagare!

Är du en person som har lätt att visualisera en färdig produkt? Tycker du om att använda räkning i ditt arbete? Värdesätter du noggrannhet och är, eller skulle vara, stolt över ditt hantverk? Tycker du om att arbeta i team och att skräddarsy en produkt till kunden? Vill du arbeta nära din chef? Då ska du söka tjänsten som plåtslagare hos oss på Falu plåtslageri!

Om företaget

Vi på Falu plåtslageri har mer än trettio års erfarenhet av plåtslageriyrket. Vi är specialister på byggnadsplåt av alla de slag, alltifrån enkla, standardiserade fönsterbleck till skräddarsydda kyrktornstak. Vi riktar oss i dagsläget till kunder i Falun/Borlänge-området men har vårt kontor samt vår verkstad på Ingarvet i Falun.

Vi tror att du som söker är mycket noggrann och har ambitionen att alltid göra ett så bra jobb som möjligt. Vi tror även att du är kreativ och har ett öga för form. Vi tror även att du trivs i ett team med familjär stämning, för det har vi hos oss på Falu plåtslageri. Om du får tjänsten hos oss kommer du att få arbeta med både nya förmågor och gamla rävar med massor av kunskap och erfarenhet.

Arbetsuppgifter

Traditionellt byggnadsplåtslageri med både tillverkning och montage. Vi mäter på plats, konstruerar sedan i vår verkstad och monterar själva. Vi tillverkar även plåt produkter till kunder som monterar på egen hand.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av hantverket. Yrkesbevis är meriterande men ej ett krav. Tveka inte att söka, tillsammans ser vi över just dina möjligheter och din potential att växa tillsammans med oss!

Det är en fördel om du är av god fysik eftersom vi använder kroppen mycket i arbetet.

Anställningsvillkor

Vi tillämpar en marknadsmässig lön med individuell lönesättning. Vid frågor, kontakta gärna Projektledare, Peter Hjelm på: peter.hjelm@faluplat.se

Heltid.